Відкриття ЖК «Оскар»

Танці на вулиці, мильні бульбашки та море призів
Компанія «Династія» вже вкотре підтвердила статус відповідального
забудовника, який цінує власну добру репутацію та довіру клієнтів. 28 серпня
відбулося офіційне відкриття ЖК «Оскар». Урочистості поволі перетворилися
на веселе сімейне свято з танцями, конкурсами та подарунками.
ЖК «Оскар» будується і розвивається. Раді повідомити, що забудовником «Династією», як і заплановано, було здано в експлуатацію першу секцію сучасного та комфортного житла в самому серці мікрорайону Вишеньки. Це ідеальний варіант для тих, хто прагне жити комфортно і мати поряд розвинену міську інфраструктуру.

«Вишенька» - район комфортний за всіма критеріями. Тут розгалужена мережа громадського транспорту, чимало крамниць, гіпермаркетів, салонів та перукарень, ресторанів, кафе і розважальних закладів. «Оскар» вдало розмістився неподалік від багатофункціонального ТРЦ «Мегамолл» та гіпермаркету «Грош». Зовсім поряд – кілька дитячих садочків та шкіл.
На відкриття двох секцій ЖК «Оскар» по вулиці Келецькій прийшли не лише власники нових квартир та команда, котра працювала над зведенням житлового комплексу, але й жителі сусідніх будинків та просто вінничани, які цікавляться діяльністю компанії «Династія».

За традицією, право перерізати червону стрічку надали засновниці компанії Вікторії Галіцькій. Вона щиро побажала майбутнім новоселам солодкого життя та привітних сусідів, а членів свого коллективу нагородила відзнаками за сумлінне виконання професійних обов`язків під час будівництва ЖК «Оскар».

Втім, приємні сюрпризи цього вечора чекали на всіх без винятку
гостей свята. Для дітей безперервно протягом двох годин діяла зона аква-гриму,
для дорослих – фуршетна зона з шампанським та солодкими смаколиками.
У час безтурботного дитинства можна було повернутися, посмакувавши солодкою ватою – організатори свята забезпечили нею усіх охочих. Особливого казкового настрою додало й шоу мильних бульбашок. Маленьким художникам, які долучилися до прикрашання великого корпоративного баннера, від компанії «Династія» дісталися солодощі, магнітики та розмальовки.

Не залишились без подарунків і старші учасники відкриття. Впродовж вечора серед тих, хто зареєструвався, розіграли понад півсотні призів – посуд і дрібну хатню техніку, інструменти для ремонту і предмети побуду. Після такого душевного позитивного старту обживати новий будинок, безумовно, буде легко, адже чимало майбутніх сусідів познайомились і подружились саме
на святі.
ЖК «Оскар» запрошує і Вас розділити радість життя в одному з найбільш комфортних мікрорайонів Вінниці!
© 2017 ЖК "Оскар"
Головний офіс
  • вул. Коцюбинського 78, 2 поверх.
  • +38 (068) 333 00 33
  • [email protected]
консультаційний центр
  • вул. Келецька,
  • (біля автозаправної станції «WOG»)
  • +38 (096) 555-11-33
  • Oscar.vinnitsya@gmаil.com

Режим роботи
  • Щодня
  • с 09:00 до 19:00