3-го квітня 2017 року компанія «Династія» відзначає річницю своєї діяльності. Центральний офіс забудовника Династія знаходиться за адресою: проспект Коцюбинського, 78 (2-й поверх, праве крило), тел: 068 333 00 33.

Компанія «Династія» є яскравим представником соціально-відповідального бізнесу, який, окрім основного будівельного напрямку роботи, займається розвитком інфраструктури, благоустроєм міського середовища та активно підтримує благочинні ініціативи місцевих громадських організацій.

У Вінниці компанія представлена такими проектами, як ЖК Династія та ЖК Оскар.

Першим стартувало будівництво житлового комплексу «Оскар». Це 12-поверховий комплекс, який складається з 2 секцій та має 176 квартир. Комплекс розташований у одному з найбільш комфортних за всіма критеріями мікрорайонів «Вишенька», де розгалужена мережа громадського транспорту, чимало крамниць, гіпермаркетів, салонів та перукарень, ресторанів, кафе і розважальних закладів. «Оскар» вдало розмістився неподалік від багатофункціонального ТРЦ «Мегамолл» та гіпермаркету «Грош». Зовсім поряд – кілька дитячих садочків та шкіл.

Першу секцію житлового комплексу «Оскар» вже здано в експлуатацію. Усі будівельні та оздоблювальні роботи в цій секції завершено ще в січні. До неї підведено міські комунікації. Як тільки власники квартир оберуть керівника ОСББ та укладуть угоди з підприємствами, що надають послуги, будинок наповниться теплом, світлом та рухом.

Нині завершується будівництво останнього 12-го поверху другої секції ЖК «Оскар».

Забудовник передбачив облаштування дитячого майданчика, території для відпочинку дорослого населення та місця для паркування автомобілів.

Житловий комплекс Династія це 12-поверховий комплекс, що складатиметься з 5-ти секцій та матиме 517 квартир. ЖК «Династія» - розташований в замостянському районі по вулиці Стрілецькій, та має зручну транспортну розв'язку. Житловий комплекс розташований поряд з школою №30, двома дитячими садками, ТЦ "Віват", СК «Нокаут», ПФ «Університету сучасних знань», неподалік - муніципальний ринок, до того ж на перших поверхах самого житлового комплексу будуть комерційні приміщення.

Наразі завершується будівництво першої секції - на фінальній стадії перекриття верхнього поверху. 9 поверхів вже мають міжкімнатні перестінки. По 7-ий поверх включно підведено електрику. Засклено 8 поверхів. У 2-ій секції йде будівництво 3-го поверху, у 3-ій – закладено фундамент.

Забудовник пропонує власникам квартир 20 різних варіантів планування, одно-, дво- та трикімнатних квартир, кожна з яких обладнана газовим котлом, набором усіх необхідних лічильників, металевими вхідними дверима та металопластиковими конструкціями. Незважаючи на широкий вибір варіантів квартир, проектом передбачається можливість індивідуального перепланування .

Розпочавши будівництво багатоквартирного житлового комплексу керівництво компанії долучилося до благоустію прилеглої території. Річ у тім, що розташована по сусідству Вінницька школа-гімназія №30 вже багато років потребувала нового стадіону. Наявний спортоб'єкт був застарілим, не зручним і навіть небезпечним, однак замінити його коштом місцевого бюджету завжди видавалося проблематичним. А оскільки майбутні власники квартир «Династії» - це переважно молоді родини, діти яких навчатимуться у стінах згаданої гімназії, то й рішення про облаштування нового стадіону було прийнято майже миттєво, без жодного сумніву.

А ще компанія «Династія» не байдужа до проблем людей. Незважаючи на те, що всі благодійні проекти, особливо масштабні, потребують чимало коштів та сил для їх втілення, керівництво компанії розширює горизонти добродійності. Постійно допомогу отримують вихованці Тульчинського обласного будинку, Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Вороновицького дитячого будинку та інші, а це: одяг, взуття, іграшки, підгузки, пральний порошок, дрібна побутова техніка, солодощі, те, чого їм так не вистачає для комфотного життя. І це далеко не весь перелік добрих справ.

© 2017 ЖК "Династія"
ГОЛОВНИЙ ОФІС
  • просп. Коцюбинського 78, 2 поверх.
  • +38 (068) 333 00 33
  • [email protected]
консультаційний центр
  • вул. Академіка Янгеля, 6-Г
  • (Навпроти т.ц. "Віват")
  • +38 (068) 183 83 83
  • [email protected]

РЕЖИМ РОБОТИ
  • Щодня
  • з 09:00 до 19:00